top of page
Neuvonta ja koulutus

Luonnontuoteneuvonta:

 

Riitalla on kuluttajille oma viikkokirje Metsäleipurit, jonka voit tilata Riitan omilta sivuilta täältä. Ammattilaisille Riitalla on oma sivusto www.luonnontuoteneuvoja.fi.

Metsänhoito:

 

Eero tulee tarjoamaan metsänomistajille neuvontaa, jossa kerromme luonnonhoidosta, luonnontuotteiden tuottamisesta ja luomusertifikaatista metsien hoidossa, unohtamatta puuntuotantoa. Keväällä järjestämme aiheesta kaksi webinaaria.

 

Myöhemmin on tarkoitus järjestää tilakäyntejä, jossa voimme yhdessä kartoittaa ja suunnitella luonnonhoidon toimenpiteitä, luonnontuotteiden tuotantoa ja luomusertifioinnin hankkimista tilallesi ja kuinka yhdistää ne puuntuotantoon.

 

Moniarvoisesta metsänhoidosta kiinnostuneet voivat matalalla kynnyksellä ottaa suoraan yhteyttä Eeroon.

Tuotteet

Pöllölän Luontofarmin tuotteet ovat laadukkaita ja luomusertifioituja. Voit tilata ennakkoon koivunmahlaa, koivunlehtiä ja kuusenkerkkää tai tulla poimimaan ne itse Leppävirralle. Tarjoamme joustavuutta pienissäkin erissä ja varmistamme tuotteiden korkean laadun. Tuotteitamme löydät myös Spesia Järvenpäästä.

Ajankohtaiset palvelut ja tuotteet löydät täältä.

 

Pyydä tarjous raaka-aineiden hankinnasta

Tarjoamme kattavia ja monipuolisia luonnontuotehankintapalveluita, jotka tarjoavat pääsyn laadukkaisiin ja luomusertifioituihin tuotteisiin, kuten koivunmahlaan, koivunlehtiin ja kuusenkerkkään. Palvelumme sisältävät ennakkotilaukset ennen satokautta, myös pienissä erissä, tarjoten joustavuutta ja varmuutta toimituksiin. Lisäksi tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden itsepoimintaan Leppävirralla, mikäli haluat itse kerätä tarvitsemasi tuotteet. Autamme myös löytämään luotettavia yhteistyökumppaneita ja toimittajia liiketoimintasi tueksi. Ole yhteydessä Riittaan sähköpostitse tai puhelimitse.

bottom of page